Τα cookie μάς βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, αποδέχεστε την από μέρους μας χρήση των cookie.

Destinations:

guide

cities & villages
northern corfu

More

action:

for all

sea, mountain, road

Nature activities,
and experiments

More

Διαφημίστε:

στo altercorfu.com

διαφημιστικο banner,
επαγγελματικός κατάλογος

Τοποθέτηση στις προτάσεις,
Δημιουργία βιντεο

More

glorious past:

history & archaeology

museums, archaeology sites

influences cultures,
heritage

More
Ιππασία

Η ιππασία στην βορεια Κέρκυρα είναι μια μοναδική εμπειρία λόγω της υπέροχης φυσικής ομορφιάς, των στενών μονοπατιών και των όμορφων παραλιών που διαθέτει το νησί. Υπάρχουν πολλά μέρη που πραγματικά αξίζουν να τ' απολαύσετε και στα οποία έχετε πρόσβαση μόνο με τα πόδια ή με άλογο.
Σε Σιδάρι, Αχαράβη, Περίθεια, Κασσιώπη και Άγιο Στέφανο, υπάρχουν οργανωμένες επιχειρήσεις ιππασίας που σας προσφέρουν διαδρομές σε βουνό και θάλασσα. Πληροφορίες για τις επιχειρήσεις μπορείτε να δείτε στον κατάλογο επιχειρήσεων, ενώ στην ενότητα προτάσεις, μπορείτε να δείτε ποιες επιχειρήσεις σας προτείνουμε και για πιο λόγο.
Βόλτες με άλογο μπορείτε να απολαύσετε είτε μεμονωμένα είτε με γκρουπ, πάντα όμως με την συνοδεία εκπαιδευτών που συνήθως είναι και οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων. Οι διαδρομές έχουν διάρκεια από 20 λεπτά μέχρι και 3 ώρες για τους απαιτητικούς και μυημένους στην ιππασία. Οι οργανωμένες επιχειρήσεις, σας προσφέρουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας, ενώ τα άλογα είναι φιλικά και ειδικά εκπαιδευμένα για περιηγήσεις.
Για εσάς που η ιππασία είναι μια καινούργια εμπειρία και θα θέλατε να τη ζήσετε στη φύση, σας συστήνουμε να γνωρίσετε τη δραστηριότητα λίγο καλύτερα πριν βγείτε βόλτα.
Μερικά μαθήματα ιππασίας θα σας κάνουν να νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά στη βόλτα σας και θα μπορέσετε να την απολαύσετε καλύτερα.
Όταν η ιππασία είναι μια γνώριμη δραστηριότητα, oι ομάδες επιχειρήσεων ιππασίας της βορειας Κέρκυρας απλά θα σας κάνουν μια αξιολόγηση για να δουν ποιο άλογο σας ταιριάζει.
Το άλογο και η ιππασία ταυτίζονται με την ελευθερία. Είναι γεγονός ότι το εντονότερο συναίσθημα που σου δίνει η ιππασία εκτός του στίβου, είναι η ελευθερία. Ένας απίστευτος περίπατος ιππασίας στη φύση, που πραγματικά θα σας συναρπάσει! Βάλτε το προστατευτικό κράνος, ανεβείτε στο άλογό σας και απολαύστε μια πρωτόγνωρη αίσθηση ελευθερίας! Ακολουθήστε τις οδηγίες του εκπαιδευτή σας και κάντε μια μικρή βόλτα μέσα στο ράντσο ώστε να γνωρίσετε το άλογό σας και να βρείτε τη σωστή στάση του σώματος. Η μαγεία της καταπράσινης φύσης σας περιμένει να τη γνωρίσετε πάνω από τη σέλα του αλόγου! Μοναδική εμπειρία που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη!

Back to top